Over ons - Schrijver Fireworks

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Maps
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Schrijver Fireworks

40 jaar ervaring met de verkoop van vuurwerk in Zwolle!

Schrijver Fireworks kent zijn oorsprong aan de Voorsterweg in Zwolle (Westenholte). Hier is Joop Schrijver in 1980 begonnen met zijn eerste winkel. Vanuit deze winkel begon hij ook met de verkoop van vuurwerk. Toen al werd gezegd ‘voor vuurwerk moet je bij Schrijver zijn’.

In 1985 verhuisde de winkel naar het pand op het Petuniaplein in Zwolle. Hier is toen de DA Drogisterij gestart. Vanuit deze winkel, in het winkelcentrum van Westenholte, werd het vuurwerk van achteruit de winkel verkocht. De opslag van het vuurwerk was daarbij in een kleine bunker welke door het jaar heen gewoon dienst deed als winkelmagazijn.

In 2010 werd duidelijk dat de verkoop van vuurwerk vanuit de Drogisterij niet meer van deze tijd was. Onze nieuwe locatie vonden wij aan de Voorsterhof in Zwolle waar wij een nieuwe hal voor het vuurwerk  konden bouwen met een vertienvoudiging van de opslagcapaciteit. De locatie is zeer gunstig centraal gelegen tussen de wijken Westenholte en Stadshagen in Zwolle. In het nieuwe pand kunnen wij zeer goed tegemoet komen aan de wensen van de klant en hebben wij alle ruimte om onze eigen visie op de verkoop van vuurwerk uit te dragen. Dit ziet u terug in onze professionele showroom, uitstekende service en een zeer ruim assortiment. Na 40 jaar geldt dus nog steeds  ‘voor vuurwerk moet je bij Schrijver zijn’.
winkel
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu